Järngrinden

Järngrinden

 

Järngrinden arbetar med utveckling av moderna och attraktiva fastigheter i bra lägen – huvudsakligen bostäder men också med kommersiella fastigheter. 

 

Med ett personligt engagemang och samhällsansvar skapar Järngrinden vackra, funktionella byggnader med god arkitektur. 

 

Järngrinden jobbar hela tiden aktivt för att utveckla nya, hållbara och kreativa lösningar för sina byggprojekt. Detta ville vi återspegla i deras nya interiörer och arbetsmiljö på det helt nya kontoret i Pallashuset, Borås.

 

Så i december 2017 flyttade Järngrinden till sitt  helt nya kontor i Pallashuset i centrala Borås.

 

Joy Of Plenty hade uppdraget att skapa och designa deras nya kontor och för att kunna göra det var det viktigt för oss att hitta Järngrindens själ och företagets dna.

 

I vårt uppdrag ingick att ta fram planlösningar, materialval på golv, väggar och tak samt en belysningsplan. 

 

Vi designade kök, toaletter och arbetsplatser. 

Arbetade fram samtliga viktiga val av inredning, möbler, mattor, tapeter, textilier och belysning som har det formspråk, kvalitéer och funktioner som stämmer överens med Järngrindens varumärke och identitet.

 

Vi valde att jobba med speciellt utvalda kvalitéer på hållbara material som sten och trä, allt sammanfogat i en hållbar tidlös vacker och personlig design, miljöer där  människor skall inspireras och utvecklas.

 

En varm välkomnande men samtidigt spännande interiör, i en lugn harmonisk färgskala möter nu besökare och personal varje dag på Järngrindens nya kontor.

  • 2017

Vill du se fler av våra projekt?