MAKING SENSE OF SPACE

 

JoyOfPlenty hjälper företag och organisationer att få större utväxling på sina verksamheter genom att förvandla deras varumärken till rumsliga upplevelser.

 

När vi startade JoyOfPlenty 2008 såg vi att de flesta underskattar betydelsen av vad en väl anpassad miljö kan göra för en verksamhet. Inredning är mycket viktigare än enbart ett rationellt möblemang. Vår övertygelse är att miljön ska driva affärerna framåt, men för att det ska vara möjligt måste designprocessen börja med att förstå människan i miljön.

Idag är vi specialister på att skapa miljöer där upplevelser uppstår, känslor kan uttryckas och minnen skapas. När färg, form, texturer, musik, doft och smak förenas i en skön symbios kan alla leva och andas ingredienserna i ert varumärke.

 

Vi är övertygade om att när ni flyttat in i er nya miljö kommer ni att märka att kunder och gäster gärna stannar hos er längre, och att era medarbetare är mer motiverade, inspirerade och helt enkelt mår bättre!

 

Vi vet nämligen att när man stimulerar människans alla sinnen ökar man den känslomässiga kopplingen till företaget bakom varumärket och relationen med både medarbetare och kunder fördjupas. Det är en förutsättning för att kunna utveckla både sina affärer och människor!

Läs mer

Vill du ser hur resultatet kan bli? Se våra tidigare projekt!