Revolution Race

Ett Naturnära Kontorsäventyr

Revolution Race AB har sedan 2013 varit en ledande aktör på den snabbt växande marknaden för multifunktionella outdoorkläder. Joy of Plenty fick uppdraget att skapa en inspirerande och funktionell arbetsplats som speglar Revolution Races varumärke och värderingar, med en naturnära atmosfär, temarum och moderna mötesplatser.

Gå till innehåll

Med en passion för att erbjuda kunder över hela världen högkvalitativa utomhuskläder, i premiummaterial till överkomliga priser, har Revolution Race ständigt strävat efter att utmana normerna i branschen. Deras framgångsrika resa har lett till att deras produkter nu säljs i över 30 länder.

Funktionell och värdebaserad kontorsyta

För några år sedan fick vi uppdraget att inreda Revolution Races kontorsutrymme. När de beslutade sig för att utöka sin kontorsyta, genom att lägga till ett helt nytt plan intill sitt befintliga kontorsutrymme, fick vi fortsatt förtroende att skapa även den ytan – något vi är mycket stolta och glada över. Den nya arbetsmiljön skulle inte bara vara funktionell, utan också speglade företagets värderingar, produkter och kultur. Projektet påbörjades hösten 2022 och slutfördes under våren 2023.

Uppdraget bestod av att skapa ett kontorsutrymme som skulle fortsätta andas Revolution Races varumärke. Här är några av de centrala komponenterna som utgjorde projektets kärna:

  1. Mötesrum och tysta rum: För att understryka vikten av kommunikation och samarbete skapades flera konferens- och mötesrum, samt tysta rum för koncentrerat arbete.
  2. Ytskick och atmosfär: Ytskikten, tapeterna och mattorna förnyades helt och kompletterades med belysning för att skapa en behaglig och effektiv arbetsmiljö.
  3. Med inspiration från naturen: Revolution Races lekfulla tema ”nature is your playground” genomsyrar hela utrymmet. Miljön är inspirerad av naturen och dess färger, vilket ger en avslappnad och kreativ arbetsplats.
  4. Temarum: Fyra olika temarum skapades, var och en inspirerad av några av Revolution Races produkter. Rummen fick namnen Dessert, Iceberg, Chill och Treehouse. Ett mötesrum skapades för att likna ett tält eller läger, ett annat hade en ökeninspirerad inredning och ett tredje efterliknade ett isberg.
  5. Receptionsuppgradering: För att ge ett tydligt och välkomnande förstaintryck av företaget kompletterades utrymmet med en ny och förbättrad receptionsdisk.

Med en naturnära atmosfär, temarum och moderna mötesplatser är det nya våningsplanet nu en plats för kreativitet och samarbete, där medarbetare trivs och kan nå sin fulla potential. Revolution Race har fortsatt sin framgångsresa i en arbetsmiljö som är i linje med deras vision om att naturen är deras lekplats, och kontoret är platsen där den visionen förverkligas varje dag.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder