Hotell & restaurang

Med hjälp av färgsättning, belysning, materialval, inredning och möbler låter vi trivsamma offentliga miljöer växa fram. Platser där minnen skapas och upplevelser förblir oförglömliga.

Gå till innehåll

En förutsättning för att skapa en tilltalande restaurang där enstaka besök blir till stammisgäster, eller ett hotell dit man inte enbart går för att övernatta, är att öka den känslomässiga kopplingen till ert varumärke. Det kräver finess och ett öga för detaljer. För det är detaljerna som förmedlar er identitet och gör att man lär känna personligheten bakom.

Vi hjälper er med inredningslösningar från det enstaka möbelinköpet till konsultation vid mindre renoveringar, eller helt nya inredningskoncept. Och med rätt val av färgtoner, ljussättning, möbler och växter skapar vi en välkomnande, trivsam och unik miljö där personalen mår bra och gästerna aldrig vill gå hem.

Planering, design, 3D-visualisering och genomförande

Vi konceptualiserar, planerar, ritar och 3D-visualiserar så att ni kan se ert nya hotell eller restaurang redan innan det är påbörjat. Vi hjälper dig med inköp av möbler, belysning, textilier och all annan kontorsinredning som ni kan tänkas behöva från kända varumärken och flera hundra leverantörer. Vi säkerställer sedan att slutresultatet blir av högsta kvalitet genom montering och slutstyling på plats.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder