Om oss

Making sense of space

Med design, funktion och människan i fokus hjälper vi företag och organisationer att förvandla varumärken till rumsliga upplevelser.

Gå till innehåll
personal joy of plenty

Inreder med människan i fokus

Inredning är så mycket viktigare än bara möbler. Vår uppfattning som inredningsarkitekt är att miljön ska driva affärerna framåt, men för att det ska vara möjligt måste designprocessen börja med att förstå människan i miljön. Det kräver lika mycket logik som magi.

Förvandlar varumärken till rumsliga upplevelser

När vi startade Joy Of Plenty 2008 såg vi att de flesta underskattar betydelsen av vad en väl anpassad miljö kan göra för en verksamhet. Idag är vi specialister på att inreda och skapa miljöer där minnen förevigas och upplevelser förblir oförglömliga. Från den enstaka möbeln till den kompletta inredningslösningen. Från det enkla till det exklusiva.

Det här gör vi

Symbol för planeringSymbol för planering

Planering

Efter en djupgående dialog med er gör vi en grundlig varumärkes- och behovsanalys, samt en plan med åtgärder för att kunna skapa den mest gynnsamma miljön.

Symbol för designSymbol för design

Design

Vi tar fram ett designkoncept innehållande allt från färgsättning, belysningsplan och materialval till inredning, textilier, växter och möbleringsskisser.

Symbol för visualiseringSymbol för visualisering

Visualisering

Vi erbjuder 3D-visualisering av projektet för att förklara vår vision på ett lätt och tydligt sätt.

Symbol för genomförandeSymbol för genomförande

Genomförande

Vi tar hand om alla beställningar och inköp, all order- och leveranshantering, samt montering och slutstyling.

Inspirerande miljöer stimulerar kreativitet, utveckling och välbefinnande

Det spelar ingen roll om det handlar om ett litet konferensrum, ett öppet kontorslandskap, ett stort hotell eller en nyöppnad restaurang. Vi är övertygade om att kunder och gäster gärna stannar längre i er nya miljö, och att era medarbetare blir mer motiverade och inspirerade. En förutsättning för att kunna utveckla både sina affärer och människor.

Våra kunder

Några av våra kunder