Kontor & konferens

Inspirerande och funktionella arbetsmiljöer stimulerar kreativitet, välbefinnande och utveckling. Vi hjälper dig med planering, del i byggprocess, hela designkoncept och slutstyling från det lilla konferensrummet till det öppna kontorslandskapet.

Gå till innehåll
Ombonat konferensrum med känsla

Ska ni flytta till ett helt nytt kontor eller vill ni kanske förnya inredningen i ert befintliga konferensrum? Vi hjälper er med inredningslösningar för kontor och konferens oavsett om det handlar om enstaka möbelinköp, konsultation vid mindre renoveringar, eller helt nya inredningskoncept.

Att vistas i en trivsam, inspirerande och välplanerad miljö gör stor skillnad för både kunder och medarbetare. En miljö som är anpassad för just din verksamhet och ert arbetssätt med design, funktion, ergonomi och framförallt människan i fokus. Där inredning och arbetsmiljö speglar företagets identitet och värderingar

Det ger inte bara gladare och mer motiverade medarbetare utan även en affärsdrivande och relationsbyggande miljö som bidrar till företagens utveckling.

Planering, design, 3D-visualisering och genomförande

Vi konceptualiserar, planerar, ritar och 3D-visualiserar så att ni kan se ert nya kontor eller konferensrum redan innan det är påbörjat. Vi hjälper dig med inköp av möbler, belysning, textilier och all annan kontorsinredning som ni kan tänkas behöva från kända varumärken och flera hundra leverantörer. Vi säkerställer sedan att slutresultatet blir av högsta kvalitet genom montering och slutstyling på plats. Allt i nära dialog med er.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder