Hanssongruppen

Elegant, inbjudande och professionell kontorsmiljö

HanssonGruppen har genomgått en fantastisk förvandling av sina kontorslokaler, och Joy of Plenty är stolta över att ha varit en del av den resan. Vi har arbetat tätt tillsammans för att skapa en arbetsplats som inte bara är vacker utan också stödjer deras vision som samhällsbyggare.

Gå till innehåll

Vi fick det roliga uppdraget att hjälpa HanssonGruppen skapa en inbjudande och professionell miljö på deras nya kontor. Med en kontorsyta på ca 120 m2, beläget i en sekelskiftsvåning på Avenyn i centrala Göteborg, ville vi skapa en plats där kreativitet och produktivitet kan blomstra.

Vi har noggrant valt exklusiva material och designelement för att spegla HanssonGruppens identitet och värderingar. Naturnära och harmoniska färger bildar grunden för denna förvandling, och genom att använda ett mörkbetsat golv och exklusiva tapeter i accentfärgen petrol har vi skapat en elegant atmosfär.

Entrén välkomnar besökare med en vit spegelpanel och en petrolfärgad sammetstapet som får ta plats, samtidigt som entrén ger ett sofistikerat första intryck. Kontorets väggar är klädda med äkta linnetapet, och det största konferensrummet har fått en unik tapet framtagen av en fransk akvarellkonstnär. Mattorna är specialtillverkade helt enligt önskemål både vad det gäller färg, material, trådtäthet och form. De kommer från en av våra mest exklusiva leverantörer och bidrar till den övergripande elegansen.

Vi är mycket stolta över att ha hjälpt HanssonGruppen att skapa en arbetsmiljö som inte bara är trivsam och inbjudande utan som också stödjer deras vidareutveckling och tillväxt. Tillsammans har vi förvandlat deras vision till en inspirerande verklighet.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder