Xvivo

En varm och trivsam arbetsmiljö för XVIVO i Göteborg

När XVIVO, ledande inom organtransplantation, tog plats i nybyggda GoCo-huset i Göteborg, var deras nya arbetsmiljö i behov av en förvandling. Från en kal lokal till en varm och trivsam atmosfär, där varje detalj skulle reflektera företagets passion och syfte – att rädda liv.

Gå till innehåll

Med högt i tak och en industriell atmosfär erbjöd GoCo-huset en unik utmaning för oss på Joy of Plenty. Vårt uppdrag var att skapa en miljö som inte bara var modern och tidlös, utan även trivsam och omfamnande. För XVIVO, vars medarbetare lever för deras viktiga arbete, behövde arbetsplatsen också spegla det engagemang och den stolthet som de känner varje dag.

Designkoncept: En välkomnande oas

Vi har strävat efter att skapa en atmosfär som välkomnar och inspirerar. Loungen är hjärtat i lokalen och präglas av en varm och inbjudande känsla. Här har vi tagit vara på husets unika karaktär med fantastisk takhöjd, bröstpanel och djupa fönsternischer som vi kombinerat med hållbar och inspirerande inredning.

En arbetsmiljö med harmoni av budskap och färg

Inspirerade av XVIVOs flaggskeppsprodukt, som de utvecklat inom organtransplantation, arbetade vi för att väva in deras budskap och syfte som en röd tråd genom hela deras nya lokaler. Med XVIVOs blå färg som grund, kombinerat med andra mjuka toner, skapade vi en balans mellan innovation och mjuka värden.

Loungen – hjärtat av gemenskap

Särskild uppmärksamhet lades på loungen – en central yta där kollegor kan samlas för både arbete och avkoppling. Här lät vi bland annat en soffa från Norr11 ta plats som en symbol för gemenskap och komfort, omgiven av växter och textilier som skapar en hemtrevlig känsla.

Från donator till mottagare: En visuell resa

För att förmedla XVIVOs historia och arbete valde vi tavlor från deras digitala profil, som illustrerar hela processen från donator till transplantation och eftervård. Dessa tavlor dekorerar inte bara väggarna utan inspirerar och påminner också om företagets djupare syfte.

I samarbete med XVIVO har vi på Joy of Plenty omvandlat deras nya lokaler i GoCo-huset från en tom och kall canvas till en varm och inspirerande arbetsmiljö. Genom att integrera deras passion, budskap och unika färger har vi skapat en plats där varje detalj kommunicerar deras engagemang för att rädda liv.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder