Avere Fastigheter

Exklusiv inredning för fastighetsförvaltare i ombyggt lokstall

Hösten 2021 fullbordade Joy of Plenty ett av våra mest exklusiva projekt, när vi förvandlade ett gammalt lokstall till en sofistikerad och mångsidig arbetsplats för Avere Fastigheter – en ledande fastighetsförvaltare i Borås. Genom att kombinera historiska element med moderna inslag skapades en unik miljö som utstrålar kvalitet och trovärdighet.

Gå till innehåll

Lokstallet, som tidigare användes för maskinförvaring, hade redan från början stor potential. Vi lyfte fram byggnadens historia genom att använda material som betonggolv, exklusiva tyger och naturmaterial, samtidigt som vi säkerställde att all inredning skulle stärka Avere Fastigheters varumärke. Hållbara materialval bidrog till att skapa en känsla av förtroende och långsiktighet i den unika miljön.

I lokalen finns nu både en arbetsplats och en social arena där kunder kan bjudas in till olika evenemang och tillställningar. Det var även viktigt att skapa några små mötesrum för att utnyttja hela lokalen maximalt. Det stora ljusinsläppet och det höga taket med synliga bjälkar i olika kulörer framhävs med en genomtänkt belysning. Då det är en stor och öppen lokal valde vi att göra en box i mitten, med balkong och bastu på ovanplan, samt mötesrum och toalett på nederplan. Detta skapar både öppna och mer avskilda ytor för att utnyttja lokalens fulla potential. I lokalen finns även ett gym och en bastu – exklusivt utformat för medarbetarnas välmående.

För att balansera upp det hela, och få in en mer industriell känsla ihop med det varma trämaterialet, har vi arbetat med svarta detaljer på spotlights, dörrfoder och trappräcken. Vi tog även vara på det ursprungliga betonggolvet då det passade väl ihop med lokalen. Sprickorna i betongen blev ett naturligt inslag som förstärkte känslan ytterligare. Något som även detaljerna i läder och andra råa material bidrog till.

Vi har med stor omsorg och detaljfokus skapat en arbetsplats utöver det vanliga. Inredningen andas kvalitet och stärker Avere Fastigheters position som en pålitlig aktör inom fastighetsförvaltning. Ett tydligt exempel på detta är de väl utvalda materialen såsom keramik, marmor och linnetapeter, som alla bidrar till att skapa en inspirerande och varm atmosfär.

Några av våra kunder