ICA Maxi - Borås

Ett lyft för personalmiljön – Lunchrum och omklädningsrum för 230 personer

På ICA Maxi Borås har vi förnyat och gett hela personalmiljön ett härligt lyft. Allt med en helt ny känsla och touch. Färgpaletten går i lugna, naturtrogna toner med inslag av växtlighet.

Gå till innehåll
Lunchrum med gröna växter ICA maxi Borås inredningsdesign Joy of Plenty

2008 slog Ica Maxi upp portarna här i Borås. Och nu när det var dags för en uppfräschning av lokalerna fick vi den stora äran att vara med på tåget. Projektet är ca 360 m2, innehållande kontor, lunchrum / kök, omklädningsrum för 230 personer samt mötes – och konferensrum.

Vi hade vårt uppstartsmöte i slutet på maj förra året med en planerad återinflyttning för personalen i december. Därefter följde möten med presentationer av formgivning för konceptet, planering utformning, materialval och möbeldesign.

Regelbundna projekt och byggmöten löpande där vi synkar ihop själva ombyggnationen för tex nya väggar, glaspartier, golv, tapeter, kök och toaletter mm så att slutresultatet blir lika fint som vi förväntat och planerat för.
Det var viktigt att skapa en skön avslappnad fräsch lugn känsla med långt ”hållbarhetsdatum” och ändå med en varm personlig touch för just Ica Maxi Borås

Vi vill att personalen ska känna sig välkomna när de kommer till jobbet och när de sedan bryter arbetsdagen för en lunchpaus och samvaro med kollegor så ska den lugna fina miljön inspirera och bidra till en trevlig och givande samvaro och vara en attraktiv arbetsplats.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder