Autocirc

Inbjudande arbetsmiljö med sociala ytor och unika mötesrum

Autocirc har sina charmiga lokaler i Siriushuset i Borås, en historisk byggnad från 1886. Här har vi fått äran att skapa en inspirerande och inbjudande arbetsmiljö med fokus på trivsel och gemenskap.

Gå till innehåll

Genom att främja användningen av återanvända bildelar strävar Autocirc efter en mer hållbar planet. Deras engagemang genomsyrar inte bara deras verksamhet utan också deras arbetsplats. En unik arbetsmiljö som vi är mycket stolta över att ha varit med och skapat, där hållbarhet och stil möts på ett harmoniskt sätt.

Designkoncept: En välkomnande oas

Vi har strävat efter att skapa en atmosfär som välkomnar och inspirerar. Loungen är hjärtat i lokalen och präglas av en varm och inbjudande känsla. Här har vi tagit vara på husets unika karaktär med fantastisk takhöjd, bröstpanel och djupa fönsternischer som vi kombinerat med hållbar och inspirerande inredning.

Centralt i loungen är en EDRA-soffa, som skapar en wow-känsla, samtidigt som det blir mjukt och hemtrevligt. Baren är designad i bruna rostiga toner, vilket ger ett varmt och modernt intryck.

Inbjudande och unika mötesrum

Mötesrummen följer samma röda tråd och skapar en inbjudande atmosfär. Särskild uppmärksamhet har lagts på det stora mötesrummet, där en specialdesignad ljusinstallation drar blickarna till sig. De guldiga detaljerna från lamporna återkommer genom hela loungen och ger ett enhetligt och elegant uttryck.

För att återspegla Autocircs engagemang för hållbarhet har vi integrerat mycket växtlighet i lokalerna, även vid lunchsittningen.

I loungen skapar lugna tapeter en trivsam miljö där möblerna i stället får ta plats. Dock har vi valt en mer utmanande tapet med tigrar i ett av mötesrummen för att kommunicera att det är ett företag med klös i.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder