InQuire

Industriell charm och modern funktionalitet på InQuires nya kontor

Joy of Plenty fick äran att designa InQuires nya arbetsplats i en industribyggnad där vi kunde ta tillvara på byggnadens historiska arv. Med fokus på återanvändning, funktionell design och en harmonisk kombination av gröna inslag och mjuka material har vi skapat en unik inredning som främjar kreativitet och trivsel hos InQuiers team.

Gå till innehåll

InQuire är idag Nordens ledande bolag inom utveckling, ledning och operativ drift av transport- och distributionsplattformar. Under våren 2023 flyttade företaget till en industribyggnad och vi fick möjligheten att vara involverade i utformningen av lokalerna från allra första början.

Återanvändning och hållbarhet i fokus

Den tidigare byggnaden var ett gammalt gjuteri med fantastiska originaldetaljer som vi har varit noga med att bevara och ta hänsyn till. Vi har även återanvänt en hel del befintlig inredning och på så sett gett nytt liv åt element som tidigare kanske hade betraktats som föråldrade eller omoderna. Detta återvinningsfokus är både miljövänligt och ger en unik karaktär till rummen. Samtidigt har vi lagt stor vikt vid att skapa en genomtänkt och funktionell yta som stöder InQuires arbetsprocesser och behov.

Gröna inslag för en harmonisk arbetsmiljö

För att balansera den råa och industriella atmosfären har vi kompletterat med textilier, mjuka material och former. Dessa tillskott ger en känsla av värme och komfort samtidigt som de skapar kontrast mot de robusta elementen i byggnaden. Gröna växter har också spelat en central roll i inredningen, vilket ger en naturlig och harmonisk atmosfär till arbetsutrymmet.

Resultatet av samarbetet mellan Joy of Plenty och InQuire är en inspirerande arbetsplats som kombinerar industriell charm med modern funktionalitet. Varje detalj har noggrant utformats för att skapa en stimulerande och trivsam arbetsmiljö för InQuires team – där kreativitet, samarbete och produktivitet kan blomstra.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna!
Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder