Precisely

Inredning av industriellt kontor i Göteborg

Under våren 2022 färdigställde Joy of Plenty ett kontor åt Precisely i det spännande och attraktiva Pagodenområdet i Göteborg. Genom att ta vara på fina gamla detaljer i byggnaden och förädla dessa, så kunde företagets behov av en varm och flexibel arbetsplats mötas med fastighetens industriella känsla.

Gå till innehåll

När Preciselys nya kontor skulle inredas i Göteborg var önskemålet att skapa värme i den annars industriella betonglokalen. För att komplettera befintliga komponenter såsom betong, glaspartier och stål fokuserade vi mycket på växtligheter, olika ljuskällor, varma textilier och ombonande tapeter.

Vi kompletterade kundens befintliga inredning med nytt och genom att arbeta fram en möblering som passar både kund och fastighet fick även den inredningen liv igen. Som kronan på verket satte vi in soffan Cloud i mjuk sammet, designad av Verner Panton och gav entrén en inbjudande och välkomnande känsla.

Precisely har nu ett genomtänkt kontor med flexibla arbetsplatser samt en inbjudande och funktionell yta där medarbetare och kunder kan umgås – allt med ett tydligt uttryck som speglar företagets värderingar och funktioner.

Ta gärna kontakt med oss

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder