Järngrinden – Borås

Modern inredningsdesign för ett stilrent kontor

För Järngrinden designade vi en arbetsmiljö som speglar ett fastighetsbolag som vill inspirera samhället. Tillsammans skapade vi ett tidlöst och personligt kontor med en interiör som välkomnar sina medarbetare och besökare.

Gå till innehåll

Med personligt engagemang och samhällsansvar skapar Järngrinden vackra, funktionella byggnader med god arkitektur. När vi 2017 fick uppdraget att designa och inreda deras nya kontor i Pallashuset i Borås var det, som alltid när vi skapar inredningar och arbetsmiljöer, viktigt för oss att spegla deras identitet.

Kontor av inspirerande kvalité

I vårt uppdrag ingick att ta fram planlösningar, materialval på golv, väggar och tak samt en belysningsplan. Vi designade kök, toaletter, arbetsplatser och kontorslandskap. Valde möbler, mattor, tapeter och textilier i samklang med Järngrindens DNA.

Även hållbara material som sten och trä fick spegla varumärkets själ – allt sammanfogat i en tidlös och personlig design. Resultatet är ett välkomnande och harmoniskt kontor där besökare och medarbetare inspireras och trivs.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder