Nowaste Logistics – Borås

Urban arbetsmiljö i förvandlad fabrikslokal

Tillsammans med Nowaste Logistics förvandlade vi en gammals spårvagnsfabrik till en modern arbetsplats i urban design. Vårt inredningskoncept blev till en unik plats för personlig utveckling.

Gå till innehåll
Stort rum i modern, industriell inredning möter natur hos Nowaste Logistics

Nowaste Logistics är leverantör av skräddarsydda logistiklösningar med cirka 500 anställda, utspridda på flera olika logistikanläggningar. Eftersom företaget behövde ett nytt huvudkontor och personalen en modern arbetsplats anlitades Joy of Plenty för att utveckla en passande inredningsdesign.

Modernt vardagsrum i gammal fabrik

Projektet började när en före detta spårvagnsfabrik skulle förvandlas till företagets nya huvudkontor och samlingsplats för personalen. Vårt uppdrag var att skapa ett stort vardagsrum av den 3000 kvm stora ytan med 8 meter i takhöjd.

Vi tog fram dynamiska miljöer som dels skapade utrymme för internutbildningar men också för umgänge. Inredningskonceptet blandar mjuka material med tuffa inslag som slitna betonggolv och containers.

Livlig och urban design

Med graffitimålningar, grönska och starka färgval gjorde vi arbetsplatsen till en livlig mötesplats med urban känsla. Eftersom personlig utveckling och personalens hälsa var en viktig i del av konceptet inkluderade vi också ett gym i lokalens planlösning.

Resultatet av projektet är en helt unik arbetsmiljö som idag ger utrymme för både sammanhållning och personlig utveckling.

Några av våra kunder