Olofsson Bygg

Kreativa lösningar och exklusiva materialval förstärker företagets unika identitet

Vi har återigen fått förtroendet att samarbeta med det framgångsrika företaget Olofsson Bygg i Borås för att utöka deras befintliga huvudkontor med nya lokaler. Uppdraget var att inreda och hitta kreativa lösningar för att smälta samman det nya med det gamla, samtidigt som vi bibehåller och förstärker företagets unika identitet.

Gå till innehåll
inifrån modern kontorsbyggnad

Under arbetets gång har vi strävat efter att leverera en estetiskt tilltalande inredning som kommunicerar Olofsson Byggs värderingar och professionalitet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att inge förtroende och förmedla budskapet om ett seriöst företag med hög precision och nytänk.

En exklusiv bas av materialval

I tätt samarbete med arkitekt och ägare har vi jobbat fram en exklusiv och välbalanserad bas av materialval. Marmor, sten och mörkbetsat trä möter livfulla tapeter och heltäckande mattor, vilket skapar en modern och harmonisk atmosfär. En känsla som är genomgående i de sociala ytorna, loungen, restaurangen och den magnifika entrén.

Färgpaletten sträcker sig från nyanser av beige och grått till inslag av petrol och terracotta, med eleganta detaljer i svart som kompletterar helheten.

Noggrant utvald belysning och kvalitetsmöbler

Belysningen är en central del av vår design, noggrant utvald för att lyfta fram varje detalj och skapa en elegant och stilren miljö. Möblerna är inte bara av hög kvalitet och komfort, utan också utvalda med fokus på att hålla över tid.

Resultatet är en inredning som går bortom det estetiska och blir en integrerad del av Olofsson Byggs identitet. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsmiljö som inte bara imponerar visuellt, utan också kommunicerar ett företag som står för noggrannhet och innovativa lösningar.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder