Passera

Varm och tidlös inredning av kontorsmiljö i Borås

Joy of Plenty fick under 2022 det roliga uppdraget att inreda Passeras nya kontorsmiljö i Borås med fokus på att avspegla företagets identitet. Något som var viktigt för Passera var en yta där alla kunde samlas, och vi har därför lagt stor vikt vid de sociala ytorna. Resultatet blev ett kontor där både medarbetare och besökare känner sig välkomna – i en miljö där de kan utvecklas och inspireras.

Gå till innehåll

Passera jobbar med larm, lås, passersystem, övervakning och säkerhetstjänster. Vi ville att de nya lokalerna skulle avspegla företagets identitet med fokus på varma trämaterial, stabila och snygga möbler, samt en lugn färgskala som tillsammans återspeglar den trygghet som företaget förmedlar.

Vi har arbetat med trämaterial i möbler såsom stora lunchrumsbord, men även på väggar och tak i form av träpaneler som dessutom fungerar som akustikabsorbenter. Även tapeterna bär en känsla av en varm trästruktur ihop med textilier i trygga jordiga färger.

För att balansera upp det hela, och få in en mer industriell känsla ihop med det varma trämaterialet, har vi arbetat med svarta detaljer på spotlights, dörrfoder och trappräcken. Vi tog även vara på det ursprungliga betonggolvet då det passade väl ihop med lokalen. Sprickorna i betongen blev ett naturligt inslag som förstärkte känslan ytterligare. Något som även detaljerna i läder och andra råa material bidrog till.

Vi har satsat på en generös social yta för personalen med stora lunchbord samt flera sittytor i form av grupper med soffor och fåtöljer. Över lunchborden lät vi platsbygga en pergola med ett växttak då växterna går som en tråd genom hela projektet. Tanken var att rama in lunchborden och göra det till en härlig upplevelse.

Arbetsplatserna består av både enskilda kontor och kontorslandskap där vi även har satsat på mycket gröna växter för en levande känsla. Borden är specialritade i organiska former för att passa in i Passeras nya kontorsmiljö.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder