Stavdal Projektcenter – Göteborg

Inredningsdesign som stärker arbetsflöde och varumärke

Stavdal AB ville stärka arbetsflödet men också varumärket i sitt nya kontorslandskap. Vår tydliga designlösning implementerades sedan i inredningen av flera av företagets anläggningar.

Gå till innehåll
Lounge hos Stavdal Projektcenter

Vårt projekt tog sin start 2016 när byggkoncernen Stavdal AB ville optimera sitt kontorslandskap på deras projektcenter i Göteborg, där olika helhetslösningar kan skräddarsys på plats.

I vårt projekt ingick en design som skulle förbättra arbetsflöden i lokalerna samtidigt som kontorsmiljön skulle uppdateras och anpassas efter företagets varumärke. Visionen var att stärka varumärket för personalen och kunder som besöker lokalen.

Mjuk design i starka färger

Utifrån denna vision tog vi fram en design som genomsyras av Stavdals kraftfulla identitet. Inredningen är tydlig men samtidigt också mjuk och inbjudande. För textilier och väggar valde vi uttrycksstarka färger.

I dag har inredningen även implementerats på Stavdals huvudkontor i Västra Frölunda och i Helsingborgs anläggning.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Några av våra kunder