Restaurang View

Unik och elegant inredd miljö för Restaurang View

Joy of Plenty är stolta över att ha skapat en unik och elegant miljö för Restaurang View i Viared som genomsyras av en sober lyxkänsla och är inspirerad av fine dining.

Gå till innehåll

Restaurangmiljö med en variation av sittplatser

Vi har lagt fokus på att skapa en stor variation av sittplatser för att tillgodose olika behov och tillfällen. Oavsett om gästerna önskar en intim ensamsittning, en sällskapsmiddag för fler personer eller en större avslappnad loungesittning, finns det en plats för varje ögonblick.

Specialdesignad bar med mäktig takkrona

För att sätta en unik prägel på restaurangen specialdesignade vi en bar av lite rundare karaktär, vilket skapar en kontrast till de annars mer raka linjerna i lokalen. Över baren svävar en mäktig takkrona som fungerar som navet i hela restaurangen och skapar en omedelbar känsla av lyx, allt enligt ledorden som vi fick av kund: Sober, lyxig känsla, exklusiv restaurang.

Unik belysning och ton-i-ton

Vi har integrerat konstverk, som även agerar som belysning, signerade Kenneth Cobonpue. Och för att skapa en elegant men iögonfallande atmosfär har vi hängt 25 snäckskalslampor, av Verner Panton, i kluster över borden. Kuriosa: dessa lampor finns med i en av bondfilmerna…

Grön-grå-blå-turkosa toner harmoniserar med varandra och skapar en sammanhängande palett. Materialvalen, inklusive läder, stenskivor på borden och textilier i soffan, arbetar i samklang för att ge en mjuk men samtidigt lyxig känsla i hela restaurangen.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder