Joy Journal

3 tips från en inredare

Vi tog ett snack med en av våra inredare Emma för att få hennes bästa tips inför ett inredningsprojekt, stort som litet.

  1. Börja från början

En klok inredningsstrategi är att börja med grunden. Det handlar om att skapa en genomtänkt bas för ditt rum innan du dyker in i möbelinköp. Detta innebär att du satsar mer på aspekter som ljus, gardiner, tapeter och växter. Så i stället för att slå dig lös med möbler och inredningsdetaljer direkt, börja med att utveckla ett färdigt koncept och en helhetsvision för miljön. Detta ger dig riktlinjer att följa, och säkerställer att alla val du senare gör passar in i den önskade stilen och känslan.

  1. Tänk på ljussättningen

Ljussättning är en av de mest kritiska faktorerna inom inredning. För att framhäva dina möbler, gardiner och tapeter på bästa sätt måste du noggrant överväga ljuset i rummet. Det inkluderar både naturligt och artificiellt ljus. En genomtänkt ljussättning kan verkligen förbättra och förhöja atmosfären och funktionaliteten i hela miljön.

  1. Tapeter och gardiner

Att välja rätt tapeter och gardiner är ett kraftfullt verktyg för att skapa en unik atmosfär. Val av tapeter med olika texturer och mönster kan ge djup och karaktär till rummet, och ger en helt annan känsla och värme än enbart en målad vägg. Kombinationen av tapeter och gardiner kan också bidra till en lugn och harmonisk atmosfär. Det ger utrymmet en speciell känsla och gör det mer spännande och levande jämfört med en vanlig, enfärgad vägg eller platt tapet. Kom ihåg att rätt belysning riktad mot dessa ytor kan ytterligare förstärka deras effekt och höja din inredning ännu mer.

Behöver du fler tips? Kontakta oss nedan.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder