RO-Gruppen

Inredning av RO-Gruppens huvudkontor i Viared Center

Joy of Plenty fick äran att skapa en inspirerande arbetsmiljö för RO-Gruppen på deras nya huvudkontor i det imponerande Viared Center utanför Borås. Under hösten 2023 genomfördes projektet som omfattade inredning av både de stora öppna sociala ytorna och de mer privata kontorsutrymmena.

Gå till innehåll

Miljöanpassad design med biofilisk touch

Vår vision var att integrera rejält med grönska för att följa den biofiliska designen som genomsyrar hela Viared Center. Därför valde vi också gröna toner för att harmonisera med den miljöanpassade arkitekturen. Enligt RO-Gruppens önskemål specialgjorde vi en stor version av deras logga, smyckad med växtlighet för att ge en unik och varm känsla.

Sociala ytor och mångsidiga mötesrum

Fokus låg på att skapa en dynamisk arbetsplats som främjar samarbete och kreativitet. Vi formade en lounge med ett stort matbord som central mötesplats och skapade samtidigt mindre avskilda ytor med textilier för ökad flexibilitet. De två stora borden med exklusiv design blev centrala element för både luncher och möten.

Komfort och mjuka inredningsdetaljer

För att skapa en inbjudande atmosfär valde vi runda mattor i stället för traditionellt fyrkantiga. Vi använde även runda lampor och soffor för att mjuka upp känslan, vilket resulterade i en bekväm och välkomnande yta för medarbetarna.

Om RO-Gruppen

RO-Gruppen, med över 40 års erfarenhet och över 200 dedikerade medarbetare, är idag ett av Sveriges mest attraktiva och kunddrivna byggföretag. Med huvudkontor i Borås och ytterligare kontor i Alingsås, Göteborg, Helsingborg och Stockholm, tar de sig an byggprojekt över hela Sverige inom kontor, bostäder, logistik- och samhällsfastigheter.

Har du ett inredningsprojekt på gång?

Vi hjälper dig gärna! Hör av dig så tar vi ett samtal.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.


    Några av våra kunder